Ecooter E2 S60

De Ecooter-motor

De krachtige en ultracompacte E-motor herdefinieert het ontwerp van elektromotoren. Elk onderdeel is precies ontworpen om ervoor te zorgen dat het hele systeem slimmer en efficiënter werkt.

V-snaar

De v-snaar ontworpen door Gates is nodig om te profiteren van een perfecte koppel. Geen enkele andere scooter op de markt kan dit type directe aandrijving aanbieden.

De Ecooter-motor

Ontworpen en vervaardigd door Ecooter. De E1 S is een krachtig elektrisch voertuig dat een ongeëvenaarde rijervaring biedt.

Geïnspireerd door het landingsgestel van een vliegtuig, een geavanceerd ontwerp van een innovatieve ophanging van een enkele omgekeerde zuiger. Het geeft je meer zelfvertrouwen en controle tijdens de meest veeleisende manoeuvres.

Keyless-controle

Met de intelligente sleutel van Ecooter heeft u alle controle in handen. U kunt met een simpele klik de scooter ontsteken of toegang krijgen tot de opbergruimte onder het zadel.

Uitneembaar

De accu’s van de Ecooter E1 en E2 zijn uitneembaar. Laad de accu thuis of op kantoor makkelijk op door enkel de stekker in het stopcontact te steken.

Lithium-ionbatterijen

De Ecooter is voorzien van innovatief batterijbeheersysteem (BMS) dat het energieverbruik reguleert en uw veiligheid garandeert.

Lithium-ionbatterijen

Ons LED verlichtingssysteem is in alle opzichten helderder. We optimaliseren het vermogen in elke situatie, zodat u altijd een hogere efficiëntie en een duidelijker zicht krijgt.

Specificaties

Technische gegevens
Modelnaam Ecooter E2 S60
Merknaam Ecooter
Categorie
Aantal deuren
Aantal zitplaatsen
Banden 100/80-12
Afmetingen 1840 x 700 x 1110mm
Wielbasis 1300mm
Gewicht rijklaar 80kg zonder accu
Neto max. vermogen 3 Kw
Versnelling
Max snelheid 45 km/u
Actieradius 175km bij 20km/uur
EG-Typegoedkeuring